Зв'язок
email
Мова
Gera-Group на EuroCIS 2022

08/06/2022

Днями у Дюссельдорфі, Німеччина, завершилася одна з найзначніших у Європі виставок для роздрібної торгівлі – EuroCIS.

Gera-Group, як поціновувач прогресу та провідних технологій, єдина з українських компаній відвідала EuroCIS 2022.

Основними темами цьогорічного EuroCIS були:

  • Об'єднання онлайн-і офлайн-ритейлу: роздрібна торгівля повинна поєднати цифрові та стаціонарні канали збуту.
  • Комплексна автоматизація торгівлі: концепції автоматизованих магазинів та оцифрованих стаціонарних покупок.
  • Системні рішення: штучний інтелект та машинне навчання.
  • Клієнтоорієнтованість: персоналізовані цифрові пропозиції та послуги, рішення для смартфонів, цифрові помічники-консультанти, тощо.
  • Самообслуговування: від вже звичних кас самообслуговування до візків для покупок зі сканерами та дисплеями, а також рішень для смартфонів.
  • Безготівкова та безконтактна оплата.
  • ESL (електронні цінники) та цифрові точки контакту.

Під час проведення EuroCIS 2022 представники Gera-Group зустрілися з нашими постійними партнерами Toshiba, ZEBRA, NCR і Datalogic, а також відвідали виставкові стенди Citizen Systems, Adasys Poindus Company, POSPOLE, Hanshow, Novus POS Solutions та Epson.

Компанія Gera-Group зібрала найсвіжіші технологічні новини та тренди роздрібної торгівлі Європи і вже готується до реалізації цих інновацій на ринку українського ритейлу.

Найцікавіші, на наш погляд, моменти виставки ми зафіксували і ділимося ними з вами.

Виробник електронних цінників Hanshow у своїй виставковій зоні не тільки показав електронні цінники, але й пояснив, з якими проблемами доводиться стикатися ритейлерам з точки зору комплексної цифрової трансформації та як компанії можуть з цим впоратися.

Novus POS Solutions – європейський виробник кріплень для робочих зон – на EuroCIS 2022 представив ергономічні системи оснащення робочих станцій касирів та касових зон.

Компанія S&K Solutions у своїй промо-зоні сфокусувала увагу на електронних етикетках (e-shelf-labels), діджитал оформленні полиць (цифрові вивіски) та софтових продуктах для реалізації цих рішень.

Виробник монтажних рішень POSPOLE продемонстрував високоякісні промислові стійки і тримачі для кріплення торговельного обладнання для роздрібної торгівлі, готельного бізнесу та логістичних компаній.

Один із світових лідерів виробництва обладнання та рішень для автоматизації і оптимізації робочих процесів у роздрібній торгівлі, виробництві, логістиці, охороні здоров'я та інших сферах бізнесу – ZEBRA, традиційно представила на виставці свої новинки сканерів штрих-кодів, мобільних комп'ютерів корпоративного класу та RFID-принтерів.

Коментарі

Не знайдено дописів

Нове повідомлення