Попередження Для забезпечення високого рівня обслуговування на цьому сайті використовуються куки (cookies). Продовжуючи його використання, ви погоджуєтеся з тим, що куки (cookies) будуть зберігатися на вашому комп'ютері: Прийняти
Зв'язок
email
Мова
Ваги Mettler Toledo FreshBase з двома екранами

09/12/2022

Широкі функціональні можливості, простота, надійність, функціональність: FreshBase - лінійка ваг із сенсорним екраном для роздрібних продавців продуктів харчування.

Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс користувача на основі сенсорного екрану та підтримка різних режимів зважування дозволяє використовувати ваги FreshBase:

  • на торговому прилавку,
  • у відділі самообслуговування,
  • на ділянці фасування продуктів.


Литий корпус із алюмінію забезпечує високу міцність. Ваги FreshBase виключно стійкі до впливу кислот, жирів і механічних навантажень. На терміналі та корпусі практично не видно подряпини та задири від гострих предметів. Етикетки легко видаляються з поверхні, що особливо важливо при використанні ваг у відділах самообслуговування.


Працівник може налаштувати регульований дисплей з покриттям антивідблиску за своїми індивідуальними вимогами. Ємнісний сенсорний екран із малим часом відгуку дозволяє вводити всі дані швидко та без затримок.


Сенсорний екран і дисплей покупця не мають відкритих елементів, виступів або западин. Вантажоприймальну платформу з нержавіючої сталі можна протерти одним рухом. Зручний доступ до друкувальної голівки полегшує її очищення.


7-дюймовий кольоровий дисплей покупця зі світлодіодним підсвічуванням не бликує та має широкі кути огляду, чудову яскравість і контрастність, що забезпечує ідеальні умови для зчитування інформації.


Всі електричні роз'єми встановлені в нижній частині корпусу ваги та добре захищені. Там же знаходиться вимикач живлення, що унеможливлює випадкове вимкнення. Вбудована антена безпроводового адаптера дозволяє підключатися до локальної мережі без додаткових інтерфейсних кабелів.


Процедуру заміни паперового рулону спрощено до краю. Принтер етикеток з високою швидкістю друкує інформацію про всі покупки на паперовій стрічці завширшки 2 дюйми. Використання рулонів етикеток або паперових рулонів діаметром до 120 мм дозволяє рідше проводити заміну.


Ознайомитися з детальними технічними характеристиками ваг можна тут: Ваги Mettler Toledo FreshBase

Коментарі

Не знайдено дописів

Нове повідомлення