Зв'язок
email
Мова
Розширення можливостей з верифікатором штрихкодів ODV-2D
Розширення можливостей з верифікатором штрихкодів ODV-2D

15/06/2023

06.06.2023 у Мюнхені (Німеччина) технічні фахівці компанії "Гера" знову підвищили компетенції, професійні навички – відвідали профільний семінар-практикум компанії TSC.
 
Співробітники компанії TSC висловили слова підтримки й колегам із компанії "Гера", й всьому українському народові. Партнери щиро співпереживали подіям, які зараз відбуваються в Україні.
 
Тематика технічного семінару була пов'язана з відпрацюванням навичок обслуговування 4-дюймових корпоративних промислових принтерів Printronix T8000 із верифікатором штрихкодів ODV-2D.
 
Ознайомитись з повними технічними характеристиками даного обладнання можна ТУТ. Принтер поставляється на замовлення. Він належить до високопродуктивних принтерів преміумкласу, призначених для цілодобової експлуатації.
 
Універсальний принтер Printronix T8000 має ширину друку 4 дюйми. Він оснащується великою кількістю інтерфейсів з'єднання. Опціонально в принтері використовується верифікатор штрихкодів ODV-2D - вбудована технологія перевірки та підтвердження даних.
 
Як відбувається контроль якості штрихкоду в процесі його друку?
За наступним алгоритмом:
  • етикетка зі штрихкодом виходить із принтера,
  • верифікатор перевіряє чіткість друку та зчитуваність штрихкоду,
  • якщо друк не якісний, принтер сам повертає етикетку назад, закреслюючи штрихкод,
  • якщо друк чіткий, то здійснюється друк наступної етикетки.
 
Printronix T8000 має максимальну промислову продуктивність, простий у використанні та дуже гнучкий у налаштуваннях, що дає можливість використовувати його в:
  • логістиці (транспорті та доставці),
  • промислових виробництвах,
  • автомобілебудуванні,
  • етикетуванні товарів і його частин.
 
На семінарі фахівці з України, Німеччини, Данії, Нідерландів, Швейцарії розбирали на практиці калібрування та налаштування принтера Printronix T8000 із верифікатором ODV-2D. За фактом налаштування займає 20-30 хвилин за умови чіткого розуміння роботи самого принтера.
 
Після тренінгу з презентаційними та відеоматеріалами учасники розпочали практичну частину семінару, де всі фахівці змогли продемонструвати свої навички та поставити додаткові питання.
 
Учасники технічного семінару, які пройшли навчання, отримали сертифікати, які підтверджують їхні практичні навички. В результаті в компанії "Гера" можна отримати більш професійну та кваліфіковану консультацію з технічних питань.
 
Компанія "Гера" в особі своїх співробітників набула нового досвіду, знань, навичок і завжди рухається у своєму розвитку відповідно до тенденцій ринку retail та horeca.

Коментарі

Не знайдено дописів

Нове повідомлення