Попередження Для забезпечення високого рівня обслуговування на цьому сайті використовуються куки (cookies). Продовжуючи його використання, ви погоджуєтеся з тим, що куки (cookies) будуть зберігатися на вашому комп'ютері: Прийняти
Зв'язок
email
Мова
Ваги підвісні Mettler Toledo bPlus-H2
Огляд ваг підвісних Mettler Toledo bPlus-H2

06/03/2023

Mettler Toledo bPlus-H2 - оптимальне обладнання для свіжих продуктів харчування, тому що:

  • здійснює швидке зважування, обслуговування та друк етикеток,
  • має перевірене програмне забезпечення з сучасними функціями,
  • прилад сумісний із вагами попередніх поколінь, тому на ньому зможуть працювати співробітники, знайомі з попередньою моделлю,
  • інтелектуальні програмні рішення дозволяють використовувати bPlus і моделі минулих поколінь в одному магазині,
  • є професійне програмне забезпечення на ПК для інтеграції із системою ERP,
  • має інтелектуальне управління даними для забезпечення їх цілісності та збільшення періоду працездатності ваг.

Ваги bPlus призначені для продовольчих магазинів і супермаркетів. Вони відповідають високим вимогам до якості та надійності торговельного обладнання. Продумані деталі та інтелектуальне програмне забезпечення спрощують процедури зважування, продажу та управління товарними позиціями. В результаті магазин день за днем економить цінний ресурс – час. bPlus - це розумні інвестиції в перспективні технології зважування, які дають можливість торговим точкам зосередитися на головному - продажах і прибутку.


Підвісні торгові ваги з чекодруком bPlus-H2 - краще рішення для рибних відділів. Клавіатуру, кабелі, дисплей і принтер складно залити водою, чашу ваг легко мити.


Вони дуже зручні в роботі: знайомий інтерфейс користувача, зрозуміла структура меню, швидка та функціональна клавіатура, перевірений практикою набір функцій з численними новими можливостями - bPlus продовжують історію успіху етикетувальних ваг Mettler Toledo.


Замовити Mettler Toledo bPlus-H2 можна за телефоном менеджера напрямку Галини Бекджанової: +380503899128 або на нашому сайті.

Коментарі

Не знайдено дописів

Нове повідомлення