Попередження Для забезпечення високого рівня обслуговування на цьому сайті використовуються куки (cookies). Продовжуючи його використання, ви погоджуєтеся з тим, що куки (cookies) будуть зберігатися на вашому комп'ютері: Прийняти
Зв'язок
email
Мова
ДОСЯГНЕННЯ GERA GROUP 2020

04/12/2020

2020 рік видався напрочуд насиченим, активним та, очевидно, не схожим на всі попередні. Спеціальні карантинні умови роботи та життя спіткали ринок, в тому числі й автоматизації бізнесу з самого початку весни. До різкого переходу з офлайн площини в онлайн адаптувались не всі. Проте, на вулиці панує цифрова ера і при правильному підході, використовуючи відповідні інструменти комунікації завжди є можливість організувати подібний перехід якнайбільш органічним та ефективним способом. Gera-Group справилась з поставленими завданнями та труднощами і в короткому дайджесті подій ми згадаємо головні здобутки Gera-Group за збігаючий рік.

Серія тематичних вебінарів

Gera-Group продемонструвала високий рівень компетенції з початком карантину перейшовши в онлайн площину. З травня до серпня місяця було проведено 8 тематичних, вузькопрофільних вебінарів. Глядачі онлайн-семінарів мали можливість дізнатись, зокрема, про техніку TM GEOS, реєстратори розрахункових операцій TM MG, принтери етикеток TSC, термінали збору даних CipherLab, програмне забезпечення до них та про витратні матеріали від Gera-Group. Число учасників вебінарів становить понад 500 рітейлерів та власників бізнесів, що фактично є підтвердженням успішності проведених онлайн заходів.

Виставка «Індустрія торгівлі 2020»

З 22 до 24 вересня, Kyiv Expo Plaza приймав у себе учасниківта гостей виставки «Індустрія Торгівлі -2020». Серед експонентів була і Gera-Group. Успіх участі в цій грандіозній події важко переоцінити. Gera-Group показала себе з найкращих сторін. Спеціалісти групи компаній на виставці змогли презентувати нові проектні рішення, продемонструвати концептуальний підхід у вирішенні питань замовників та більше розповісти всім бажаючим про діяльність Gera-Group. Детальніше про це ви можете дізнатись у презентаційному відео.

Сертифікація ISO

17 жовтня Gera-Group вкотре підтвердила відповідність своєї системи управління якістю високим вимогам стандарту ISO 9001:2015. Проходження планового аудиту та отримання нового Сертифікату засвідчують якість продукції, товарів та послуг сервісного та технічного обслуговування у відповідності до найвищих європейських норм та стандартів. Ми цінуємо кожного нашого клієнта, а тому вважаємо за необхідне надавати послуги стандартизовані за найвищими показниками якості, чого й старанно дотримуємось.

Новинки обладнання

Gera-Group завжди радує своїми новинками і 2020 рік не став виключенням. За цей час значно поповнилась сім’я пристроїв торгової марки GEOS. Суттєво розширилась лінійка POS-терміналів, зокрема, було презентовано GEOS BOX 2, котрий одразу завоював прихильність клієнтів. Вже в грудні в продаж вийде новий, безпровідний сканер GEOS SD 582 BT та новий чековий принтер.

Важливим пунктом розвитку Gera-Group стало розширення асортименту витратних матеріалів, збільшення потужності виробництва та підвищення якості матеріалів, що у свою чергу підтверджує лідерські позиції компанії на ринку витратних матеріалів і дає змогу пропонувати споживачам найкращий продукт.

Вересень став місяцем запуску у продаж власного технічного рішення для великих торгівельних площ від Gera-Groupкаси самообслуговування SCO-01. Унікальність даної пропозиції полягає в оптимальній, з точки зору ергономіки, комплектації базового набору та додаванням широких можливостей при встановленні розширеної варіації.

На початок 2021 року планується продаж нового касового апарату MG 555, характеристики якого максимально адаптовані до потреб ринку. Також, навесні було презентовано розширювач інтерфейсів для РРО торгової марки MG, котрий здатний суттєво збільшувати функціональність касових апаратів.

Gera-Group як генеральний дистриб’ютор, якому довіряють всесвітньовідомі бренди у сфері автоматизації бізнесу, завжди репрезентує актуальні новинки продукції компаній TSC, CipherLab, OpenData, Mettler Toledo, Toshiba, HPC System, Argox тощо і має можливість заявляти ринку України найактуальніші рішення.

Плани на майбутнє

Плани на майбутнє Gera-Group не обмежені жодними рамками, ріст в галузі та прогрес виробництва – це фактори, на які завжди орієнтувалась група компаній. В цьому році було розпочато ряд перспективних комунікаційних проектів, котрі також планується покращувати та реалізовувати в послідуючому. Одним з яскравих прикладів подібних проектів може слугувати вже постійна рубрика на нашому Youtube каналі, «Технічна підтримка», з якої ви завжди можете почерпнути актуальну для себе інформацію. Вона буде розширюватись та включати в себе більший спектр відеооглядів та інструкцій по роботі з програмним забезпеченням.

Діяльність Gera-Group це щоденна кропітка праця над собою, покращення сервісних та технічних можливостей, розширення власної виробничої бази витратних матеріалів, створення нової візії та впровадження свого бачення в життя.

Безупинний прогрес та бізнес інновації майбутнього – це мета, ціль та спосіб реалізації наших прагнень і ми будемо раді, якщо ви розділите цей шлях розвитку разом з нами.

Коментарі

Не знайдено дописів

Нове повідомлення