Зв'язок
email
Мова
Чисті бирки для садово-городньої галузі

30/01/2024

Автоматизація садово-городніх господарств, теплиць, квіткових магазинів - головний тренд української садово-городньої галузі. “Розумні теплиці”, “ІТ-город”, “агроландшафт”, “CRM для автоматизації квіткового магазину” міцно входять в побут сучасних садоводів, нарівні з системами автоматичного моніторингу стадій дозрівання культур і збору врожаю. Навіть штучний інтелект залучається на окремих етапах процесів. 

У новітніх системах автоматизації завжди є процеси, які потребують швидкого збору інформації. Найкращий варіант для цього - використання бирок і етикеток для рослин з метою маркування.

Маркування дозволяє:

  • провести ідентифікацію та простежуваність на певних стадіях технологічного процесу вирощування насіння, квітів, кущів, саджанців, дерев;
  • інформувати про особливості вирощування рослин та умов за їх доглядом;
  • систематизувати асортимент;
  • налаштувати правильний супровід і контроль при реалізації.

ТОВ "Гера" пропонує власникам квіткових магазинів, теплиць, садово-городніх господарств чисті бирки та етикетки. На складі в наявності є:

  • бирки-петельки для маркування саджанців, кущів, дерев. Такі бирки за рахунок гнучкості та легкості оптимальні для зручного кріплення до стебел, стовбурів рослин. Основа бирок - щільний, стійкий до руйнівних дій навколишнього середовища, полімерний матеріал із відмінною якістю. При нанесенні друку на бирки термотрансферним способом текст і зображення зберігаються чіткими тривалий час;
  • бирки-кілочки (штахетки, парканчики) для маркування рослин у вазонах. Вони виготовляються з жорсткого РЕТ-матеріалу, що дозволяє легко вставляти бирку в ґрунт. Матеріал бирки стійкий до розривів, забруднень, вологи та забезпечує довгострокове збереження нанесеної інформації;
  • етикетки в рулонах для маркування пакетів із ґрунтом, добривами, ящиків тощо. Так як саджанці або рослини в горщиках найчастіше зберігаються в умовах холодних приміщень або на вулиці, то етикетка з інформацією має бути стійка до вологи, бруду, холоду. Найкращий варіант - використання поліпропіленової етикетки, інформація на яку наноситься стійкою фарбувальною стрічкою на основі смоли (використовується ріббон класу RESIN).    

Для отримання детальної консультації і замовлення чистих витратних матеріалів для потреб садово-городніх господарств звертайтеся за телефоном керівника відділу витратних матеріалів Марини Ковиліної: +38 050 422 83 14 або СЮДИ.

Коментарі

Не знайдено дописів

Нове повідомлення