Предупреждение Для обеспечения высокого уровня обслуживания на этом сайте используются куки (cookies). Продолжая его использование, вы соглашаетесь с тем, что куки (cookies) будут сохраняться на вашем компьютере: Принять
Связь
email
Язык
Запрошуємо на виставку «Індустрія Торгівлі 2020» (МАРГО)

18/09/2020

Дорогі наші партнери, колеги, друзі!

Група компаній "Gera Group" запрошує Вас відвідати наш стенд на Міжнародному форумі технологій та обладнання для торгівлі «Індустрія Торгівлі 2020» (МАРГО).
Виставка буде проходити з 22 до 24 вересня 2020 року.

Місце проведення:
виставковий центр «КиївЕкспоПлаза»
Адреса: "КиївЕкспоПлаза", Житомирська траса, с.Березівка
Стенд: №В-841

Завантажити прес-реліз (pdf) >>

Як добратись: Завантажити геолокацію>> https://www.google.com/maps/place/%D0%9A%D0%B8%D0%...


БІЗНЕС ІННОВАЦІЇ МАЙБУТНЬОГО

Якими можуть бути бізнес технології майбутнього? Як вигідно і ефективно автоматизувати власний бізнес? – у відповіді на ці, та багато інших питань, ми щоденно намагаємось знайти найсучасніші рішення для задоволення потреб споживачів. Прагнення розвитку та безупинного прогресу вилились у комплексне бачення концепції автоматизації бізнесу, яке ми радо презентуємо на форумі «Індустрія Торгівлі 2020».

В цьому році «Gera Group» знову представить ряд технічних інноваційних приладів та додатків. Кожен, хто цікавиться новими ідеями, знайде їх 22-24 вересня, на стенді «Gera Group» №B841, на Міжнародному форумі технологій та обладнання для торгівлі «Індустрія Торгівлі 2020». «Gera Group» завжди працює виходячи з реальних потреб наших клієнтів, пропонуючи в результаті продукт найвищої якості та функціоналу.

УЧАСТЬ У КОНФЕРЕНЦІЇ

Спікінґ зона форуму функціонуватиме з першого дня заходу. Участь в тематичних конференціях візьме також ТОП-менеджмент групи компаній «Gera-Group». Зокрема, в перший день, 22 вересня о 13.30, директор компанії «Гера» Павло Бакуменко презентуватиме доповідь на тему «РРО 2020». А 23 вересня об 11 годині, комерційний директор компанії «Гера-Сервіс» Сергій Петренко проведе smart-talk на тему «Як виграти серед конкурентів у 2021 році та отримати надприбуток?».

РОДЗИНКИ ПРОДУКЦІЇ НА СТЕНДІ «GERA GROUP»

POS термінал GEOS PRO S1501C

GEOS (Gera Ergonomic Original Solutions) – українська торгова марка POS обладнання, котра зарекомендувала себе брендом високої якості випускає свою продукцію з 2018 року. За цей час було презентовано моделі різних цінових категорій, що володіють відмінними технічними характеристиками. На виставці «Індустрія Торгівлі 2020» буде виставлено нову модель POS терміналу GEOS Pro S1501C у комплекті з десяти дюймовим монітором SM1001. В даному POS терміналі збережено характеристики, котрі встигли полюбитись нашим клієнтам за свою практичність та додано декілька важливих вдосконалень: збільшено роздільну здатність з 1368 x 768 до 1920 x 1089 пікселів. 10 дюймовий монітор SM1001. призначений для можливого відслідковування покупцями, проведених в магазині, транзакцій. Дані зміни дають змогу збільшити ергономіку всього наявного комплексу торгівельного POS обладнання, котре пропонує GEOS.

Ваги самообслуговування Mettler Toledo FreshBase

Лінійка вагів самообслуговування Mettler Toledo FreshBase являє собою поєднання концентрованого столітнього досвіду роботи у сфері високоточних вагових та новітніх смарт технологій. Інтуїтивно зрозумілий користувацький інтерфейс на основі сенсорного екрану і підтримка різних режимів зважування дозволяють використовувати ваги Mettler Toledo FreshBase на торговому прилавку, у відділі самообслуговування або на ділянці фасування продуктів. Неважливо чи це відділ супермаркету, гастроном на розі або ж м'ясна лавка – зважувальне обладнання Mettler Toledo в міцному корпусі забезпечить зручне та ефективне виконання операцій зважування при мінімальній затраті енергії.

Каса самообслуговування GEOS SCO-1

Наступною новинкою представленою на форумі буде каса самообслуговування GEOS SCO-1. Каси самообслуговування зайняли чільне місце серед рішень в продуктовому рітейлі як апарати здатні суттєво збільшити виручку торгової площі в "години пік", знизити витрати власника на персонал і суттєво підвищити лояльність покупців. Група компаній «Gera Group» вирішила продемонструвати своє бачення даних технологічних процесів і розробила власне універсальне рішення з технічними характеристиками та деталями якого, Ви матимете змогу ознайомитись на міжнародному форумі технології та обладнання для рітейлу "Індустрія торгівлі - 2020".

Термінал збору даних CipherLab RK25

Термінал збору даних CipherLab RK95 - чудовий варіант для сфер, в яких потрібно збирати або вводити великі обсяги даних. CipherLab RK95 з легкістю поєднує в собі високу продуктивність і компактні розміри в одному пристрої. Даний термінал оснащений фізичною клавіатурою, що є дуже зручним для тих хто звик вводити дані «наосліп». Буде зручний і співробітникам, які працюють у складних умовах на відкритому повітрі. Яскравий сенсорний дисплей, з діагоналлю 4 дюйми та панеллю мультитач, забезпечує високий рівень зчитування тексту при природному освітленні. RK25 відмінно підходить для інтенсивного використання. Замінний літій-полімерний акумулятор забезпечує 8 годин безперервної роботи від однієї зарядки, а промисловий клас захисту терміналу IP65, дозволяє витримувати падіння пристрою з висоти до 1,5 м.

Вище перечисленні моделі будуть презентовані на стенді «Gera Group» на виставці «Індустрія Торгівлі 2020» вперше на ринку українського рітейлу. Команда «Gera Group» сподівається на потужні та мотивуючі технічні дискусії під час інноваційного торгівельного ярмарку на форумі «Індустрія Торгівлі 2020» у ВЦ «КиївЕксоПлаза». Запрошуємо всіх бажаючих до стенду компанії «Gera Group» №B841.


Детальніше на ваші питання може відповісти

Ярослав Синиця

Маркетолог групи компаній «Gera Group»

Тел.: +38 (044) 536 18 59

+38 (068) 243 63 07

Ел. пошта: y.synytsia@gera.com.ua

Комментарии

Сообщения не найдены

Новое сообщение